Rhizomebook


Boek XL in ARTisBOOK 


Uitnodiging  /  Documentatie  /  Publicatie  /  ARTisBOOK


Stichting ARTisBOOK is een onderzoeks- en presentatieruimte voor hedendaagse kunstenaarsboeken en haar makers. In samenwerking met de kunstenaars creëren we programma’s waarin gastvrijheid, collectiviteit, experimenteren, kennisuitwisseling en professionalisering centraal staan. We dagen de kunstenaar uit ‘te spelen met ideeën over het kunstenaarsboek’ en nieuwe relaties te onderzoeken tussen hun werk en het publiek.

Door onze samenwerking met verschillende lokale ruimtes en organisaties ontstaan er kruisbestuivingen en nieuwe mogelijkheden om ons programma met een breed publiek te ontwikkelen en te onderzoeken. Als kenniscentrum voorzien we studenten en kunstenaars van advies, ons archief is publiekelijk toegankelijk en er worden gesprekken en gastlessen met de exposerende kunstenaars georganiseerd.

Stichting ARTisBOOK is toegewijd aan het kunstenaarsboek als medium waarbij we haar democratische waarden omarmen en grote waarde hechten wij aan onze nauwe en persoonlijke samenwerking met de kunstenaars, hun werk en het publiek. Haar kritische houding ten opzichte van het instituut daagt ons uit onze opvattingen over onze ruimte te bevragen en blijvend te onderzoeken.

www.artisbook.nl


 

© 2013 - 2024 Rhizomebook | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore